Palvelut

Majoitus

Villa Wohdessa on vuodepaikat 12+2 henkilölle: yläkerran kolmessa makuuhuoneessa jokaisessa 3 vuodetta/huone ja alakerran olohuoneessa 3 vuodetta sekä kaksi vuodesohvaa. Villassa on kaikki mukavuudet. Tilaa yhteensä 160 m², kerrosala 80 m².

Kokoustilat

Vohdensaaren koulu on rakennettu 1900, ja se on toiminut ns. opettajattaren kouluna aina vuoteen 1975. Vanha koululuokka toimii nykyään kokoustilana.

Aktiviteetit

Uudessakaupungissa on todella monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Kaupungissa voit harrastaa golfia, hiihtoa ympäri vuoden, rullaluistelua, frisbeegolfia, tennistä jne. Vohdensaarella voit tehdä kävelyretkiä vanhan saaristokylän kylänraitilla, tai retkeillä ja sienestää tai marjastaa lähimetsissä.

Kalastus

Vohdensaarella on erinomaiset kalastusmahdollisuudet niin merellä kuin makean veden maisemissa. Mikä parasta, sulkuporttien kautta pääset veneellä mereltä järvelle ja takaisin; pienkanava on jo itsellään elämys. Uudenkaupungin edustan ulkosaaristo on osa ainutlaatuista Selkämeren Kansallispuistoa, joka tarjoaa hienoja kohteita kalastusretkille.
Tuulenhauen kalastusreissulla pääset ammattimaisen kalaoppaan mukana kalaretkelle Selkämeren hienoille kalavesille. Voit myös lähteä kalalle omatoimisesti, Tuulenhauen vuokraveneillä.

Kalastuspaketit

Lähde omaperäiselle kalastusmatkalle Uudenkaupungin suolaisen ja makean veden maisemiin. Kalastusretken oppaana toimii pitkän kokemuksen omaava kalastusopas. Retkeen sisältyy oppaan lisäksi kalastusvälineet, kelluntahaalarit ja veneet, joten sinun tarvitsee vain astua mukaan ja kalaretkesi voi alkaa.

Venevuokraus

Vuokrataan 2 kpl Suomi 475 Cat- veneitä. Molemmissa kaiku/gps, 15hv Suzuki -perämoottori sekä vapatelineet ja ne on katsastettu 5 hengelle.