kalastus_2

Kalastuspaketit

Suolaista ja Makeaa! – Yrityksille ja ryhmille
Lähde omaperäiselle kalastusmatkalle Uudenkaupungin suolaisen ja makean veden maisemiin. Kalastusretken oppaana toimii pitkän kokemuksen omaava kalastusopas. Retkeen sisältyy oppaan lisäksi kalastusvälineet, kelluntahaalarit ja veneet, joten sinun tarvitsee vain astua mukaan ja kalaretkesi voi alkaa.

Keväisin läheiset merenlahdet tarjoavat mahdollisuuden niin siianongintaan kuin haukien narraamiseen. Järven puolella Ruotsinveden syvänteissä lymyää niin kuhaa kuin ahventakin. Vahvan muikkukannan ansiosta saaliskaloja riittää, ja vieläpä hyvänkokoisia. Myös hauen osalta isoihin kaloihin on järven puolella hyvät mahdollisuudet.

Retki voidaan räätälöidä asiakkaan toiveitten tai teeman mukaan. Retki soveltuu yritysryhmille, yritysasiakkaiden vierailuihin sekä muille ryhmille.

Tuulenhauen kalaretki – alkuopastus paikallisiin vesiin

Vuokraa veneet valmiiksi huollettuina ja tankattuina, ja saat lisäksi alkuopastuksen ensimmäisenä päivänä kalapaikoista ja saalistavoista, paikallisvesistä ja reiteistä. Kalastusvälineet voidaan järjestää asiakkaalle eri maksusta.

Hintaan sisältyy Tuulenhauen opas omalla veneellään, asiakkaat liikkuvat vuokraveneellä. Opastus sisältää veneiden käyttö- ja turvallisuusopastuksen, opastuksen vesillä kalastuspaikoista, kalalajeista ja kalastustekniikoista. Kesto max 4h.

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous!