merimaisema

Aktiviteetit

 

Uudessakaupungissa on todella monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Kaupungissa voit harrastaa golfia, hiihtoa ympäri vuoden, rullaluistelua, frisbeegolfia, tennistä jne. Tarkempia tietoja urheilu- ja liikuntapaikoista löydät karttaliittestä.

Vahterusring on monipuolinen kuntoputki, jonka sivuilla kannattaa käydä tutustumassa jos olet kiinnostunut vaikkapa curlingista.

Vohdensaarella ja makeavesialtaan ympäristössä on erinomaiset pyöräilymahdollisuudet, sekä opastetein merkitty Velhoveden reitti. Kevyen liikenteen väylä tulee koululle asti, joten voit paitsi pyöräillä myös rullaluistella meille.

Vohdensaaren saaristoilmaston muokkaamat metsät ovat oivallisia virkistyskohteita. Marjastus- ja sienestysmahdollisuudet ovat erittäin hyvät.

Makeavesialtaan vesistöalue tarjoaa rauhalliset ja vaihtelevat maisemat melontaa harrastaville. Alueella on paljon pieniä saaria mikä luo mukavat retkeilypuitteet vesillä liikkujille. Maihinnousupaikkoja löytyy sekä altaan että meren puolelle.

Tuulenhauella on käytössä oma laituri, jossa myös yksi vierasvenepaikka.

Vohdensaarella on erinomaiset kalastusmahdollisuudet niin merellä kuin makeavesialtaallakin. Lisätietoja kalastusmahdollisuuksista ja valmiista kalastuspaketeista löydät kalastus-sivulta.

Villa Wohdessa majoittuvien käytössä on Suomi 520 -soutuvene.